Батько дитини, якій на урочистостях у школі Рівного заявили про неприйняття на навчання, - у шоці

Рівнянин Валерій Гусак ( на фото) своє обурення висловив у соцмережі Фейсбук.

Зробив це у відповідь на рішення щодо цієї ситуації комісії міськради Рівного з питань освіти:

Я в шоці від непрофесійності. На цей раз комісії Рівнеради. Невже не можна було розкласти все по поличках і зрозуміти, хто і де неправий. Це навіть з коментарів усіх сторін під моїм постом у ФБ видно. Не у вчительки було два списки, а у школі на 1 вересня не було наказу про зарахування дітей. Вчителька не сама запрошувала дітей, а за вказівкою керівника. І ще. Специфіка музичної школи в тому, що діти ідуть не у загальний клас, а до викладача певного музичного інструменту. Думаю, що хоч це мав би знати начальник управління культури міста. То куди ж ви рекомендуєте зарахувати учнів, якщо в школі немає викладача по класу сопілки? У клас балалайки? Заява про звільнення від вчительки Марини Кузьмічової - це крок на протидію пошуку винних. Батьки ж проголосували по-своєму. Вони всі лишились із своїм вчителем, а не зі школою. І це теж привід задуматись відповідальним за культуру.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень