У школі Рівного дітям на урочистостях заявили, що вони не прийняті на навчання

Про такий прикрий випадок повідомив засновник «Домової служби» Валерій Гусак.

Це сталося у музичній школі №2 Рівного.  Подробиці Валерій Гусак повідомив у соцмережі Фейсбук:

"Мій син в кінці травня здав вступний іспит в цю школу по класу сопілки. В кінці травня, після іспиту мені повідомили, що іспит складений успішно і син буде зарахований в школу. Напередодні 1 вересня нас запросили в школу на урочистості. І на урочистостях привселюдно оголосили, що ми в цій школі не потрібні".

Зокрема, за словами Валерія Гусака, всім їм урочисто зачитали прізвища та імена дітей, яких прийняли на навчання в музичну школу. Але імені його дитини та деяких інших, які прийшли на урочистості, у цьому списку не було. Це, вважає Валерій Гусак, нанесло психологічну травму дітям 6-9 років.

Обурений батько вимагає назвати критерії відбору у школу і пояснити, чому про результати відбору потрібно було оголошувати на урочистостях. Також він вважає, що право на освіту його дитини було порушено, причому далеко непедагогічними методами, адже відбір в інші музичні заклади міста вже давно завершений.

"…я вимагаю від начальника управління культури і туризму Рівненського міськвиконкому тарас максименко: розслідувати факти грубого порушення методів відбору учнів у школу №2; звільнити з посади директора школи фахівця, діяльність якого нанесла психологічні травми дітям і немає нічого спільного з педагогікою; публічно вибачитись перед батьками і дітьми, яких так само публічно вигнали зі школи", - написав Валерій Гусак.

Начальник міського управління культури і туризму Тарас Максименко відразу відреагував на цей допис і пообіцяв: 

Дякую за інформацію. Директор зараз напише пояснюючу, яку зобов'язуюсь оприлюднити.

Нагадаємо, що ми також писали про те, якими мають бути урочисті шкільні лінійки у Рівному "Нудні промови офіційних осіб і довге стояння на сонці"? 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень