«Першокласники на перерві не повинні бігати й стрибати», - рівнянка про батьківські збори у школі

Мешканка Рівного Наталія Ніколаєва у соцмережі Фейсбук поділилася враженнями від батьківських зборів у школі.

Nataliya Nikolaieva

Діти у 1 класі повинні грати на перерві у шахи та шашки. Не бігати, не стрибати, не гратись. Пропозиції дирекції школи та батьківського комітету в жодному разі ніззя критикувати. Післясмак батьківських зборів. Я знову не люблю школу.

Оскільки дитина Наталії Ніколаєвої навчатиметься у школі №15, ми попросили прокоментувати це директора школи Світлану Істоміну:

Я, чесно кажучи, від вас це вперше чую. І на таких зборах я особисто присутня не була. Тому не можу дати вам відповідь. Можливо, зверніться, раз є такі скарги, саме безпосередньо до тієї людини, яка це озвучувала. Я сьогодні запитаю вчителів, чи озвучували вони таке на батьківських зборах. Тому що загальні збори у нас тільки будуть проводитися після Першого дзвоника, на яких безпосередньо директор буде спілкуватися з батьками. Ну що значить забороняти бігати? Це ж діти. Вони повинні рухатися.  

 

За словами п. Істоміної, у них ніколи в школі такого не було, щоб дітям забороняли на перервах рухатися. І вчителі не могли такого казати, бо перші класи цього року вестимуть педагоги, які не один рік працюють у школі, і не один клас випускали.

Тож, на думку директора, можливо, тут "просто спрацювали чиїсь амбіції невлаштовані". 

Можливо, батьки хотіли щось одне, а їм запропоновано зовсім інше. І вони знаходять можливість прискіпуватися до чогось. Приміром, буває, що батьки хочуть, щоб їхні діти потрапили у клас до конкретного вчителя. А розподіл у класи іде по здобутках дітей, рівню знань, щоб вони були більш-менш однакові у знаннях, тому що у  нас школа спеціалізована. А що значить забороняти критикувати чи не критикувати директора? Навіть не знаю, що вам прокоментувати з цього приводу. Щоб почути, що директор говорить з батьками, запрошую вас на батьківські збори з батьками першокласників. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень