На захист дітей, яким на урочистостях у школі Рівного заявили, що вони не прийняті на навчання, стали депутати

Ситуацію розглянули на засіданні освітньої комісії міськради Рівного.

Фото з сайту 4vlada.com

Нагадаємо, що 1 вересня на урочистій лініційці у музичній школі №2 Рівного декільком дітям офіційно оголосили, що вони не прийняті на навчання. Це викликало неабияке обурення батьків. Ситуація набрала розголосу і у неї втруилися депутати міськради. Про розгляд цього питання на засіданні освітньої комісії повідомила у соцмережі Фейсбук депутат міськради Любов Романюк (на фото вгорі):

Любов Романюк 

Після 1 вересня педагог звільнилася за власним бажанням. Вона мала два списки учнів - тих, кого прийняли, і кандидатів. На лінійку запросила всіх, після чого виникла гірка, особливо для дітей, ситуація. 
Але від звільнення вчительки з роботи легше дітям однозначно не стало, як і від догани тому, хто взяв її на роботу (якби така і мала місце). Діти хотіли в школу, вони здавали іспити, готувалися і на щось розраховували.
Тому освітня комісія Рівнеради прийняла рішення звернутися до керівництва закладу - музичної школи №2 - з проханням зарахувати дітей, яким під час лінійки нанесли емоційну травму і які є кандидатами на вступ, до числа учнів музичної школи. 

За словами Любові Романюк, почесно для музичного закладу буде офіційно визнати свої помилки, не допускати звільнення вчительки, попіклуватися про зарахування учнів, якщо вже сталося непорозуміння. Бо, мовляв, принципи - це добре, але точно не у цьому випадку. Також депутат висловила сподівання на те, що адміністрація музичної школи зважить на рекомендацію комісії міськради.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень