«Сумував без вас засранці»: VovaZiLvova повернувся

Після 6 років життя у США

VovaZiLvova остаточно повернувся з Лос-Анджелеса й нещодавно оприлюднив новий міні-альбом «Музика радості в бідові часи». Також артист презентував новий кліп на трек «Сумував без вас засранці».

Братики і сестрички! У час, коли музики виходить так багато, але проукраїнської так мало, для розвитку сучасної української культури, життєво необхідно аби усі ми робили те шо можемо, з тим шо маємо і там де ми є. Сам я, задля того щоб робити те що залежить від мене, проміняв комфортний, сонячний і вічнолітній Лос Анжделес, де мешкав останні 6 років, на рідний, дощовий Львів з похмурими обличчями, поганими дорогами і малими гімнюками, які навіть тут слухають репчик мовою агресора. Що у цій ситуації можу робити я? Я можу робити музику. Багато музики. Це і робитиму! А вас прошу про одне: кому зайде, лупніть будь ласка лайк, будь-який коментар і поділіться цим відео з друзями у своїх соціальних мережах. Свій до свого по своє! Бо якщо здоровий український контекст не будемо творити ми, то, як показує досвід і попередніх віків загалом і останніх тридцяти років зокрема – ніхто його для нас не створить. Ніхто крім нас! Слава Україні!», – написав в анотації до відео «Сумував без вас засранці» VovaZiLvova.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Теги: VovaZiLvova
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень