«Зима близько». Чи готові рівненські дороги «оборонятися» від снігу

Здається, не зовсім

Рівненське міське шляхо-експлуатаційне управління цієї зими, можливо, працюватиме  ефективніше на 3%. Такі «значущі» зміни внесе у роботу шляховиків нова машина для розчищення вулиць від снігу.

Рішення попросити в уряду про закупку машини мають ухвалити на засіданні міськради Рівного 2 листопада. Таким чином ШЕУ матиме загалом дев'ять машин для розчищення вулиць. Втім, більшість із них старі, потребують ремонту, чи взагалі підлягають списанню, каже начальник міськШЕУ Рівного Віктор Климук:

Нова машина може полегшити нам роботу відсотків на три. На сьогодні нам потрібно близько 18 таких автомобілів, а маємо – вісім. Вони дуже старі, їм років вже 30.

Будемо мати дев'яту. Але ситуація мало зміниться в порівнянні з минулим роком. Я кажу, що максимум ситуація зміниться на краще на відсотків 5-7.  

Крім машини, ШЕУ отримає близько 5 тисяч м3 піску, 1 тисячі тонн солі та 3 тисячі тонн відсіву щебеню.

Віктор Климук наводить приклад хмельницьких шляховиків, яким цього року виділили на снігоочисну техніку 20 мільйонів грн, на противагу рівненським 2,5 мільйонам.

Варто додати, що Хмельницьке ШЕУ навіть саме має змогу малювати дорожню розмітку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень