На об’їзній біля Костополя шукатимуть халтуру шляховиків

Перевірити якість робіт пообіцяли у Службі автодоріг області

Ось такі тріщини були на об'їзній біля Костополя через тиждень після ремонту

Нагадаємо, що депутат Рівненської облради Степан Бузян у соцмережу Фейсбук виклав фото тріщин на об'їзній дорозі біля Костополя, які утворили через тиждень після ремонту, а депутат міськради Рівного Назарій Поліщук пошкодив колесо авто на залишених шляховиками на дорозі на ніч горбу та ямі.

Заступник керівника Служби автодоріг Рівненщини Микола Козачок розповів Радіо Трек, що особисто проїжджатиме сьогодні Костопільською об'їзною і переконається, чи є там ями, горби та тріщини. І обіцяє, що за неякісний ремонт підряднику не платитимуть.

Говорить Микола Козачок:

На будь-якій ділянці, на якій проводяться роботи, Служба автомобільних доріг, як замовник, оплачувати за неякісне проведення робіт не буде. Всі недоліки має усунути організація-підрядник, щоб б там не було: пучина, наплив, ямковість. На цю ділянку дороги термін гарантії три роки. Тобто підрядник, який виграв тендер, він зразу згоджується на те, що три роки забезпечує належне утримання цих доріг.

Щодо пошкодження коліс авто на залишених шляховиками на ніч горбу та ямі, то з цього приводу Микола Козачок радить звертатися з претензією до підрядника, який виконує ремонт об'їзної біля Костополя. Це компанія «Будальянс». Адже пояснює, що на час ремонту і до підписання акту про введення в експлуатацію дороги підрядник бере на себе всі зобов'язання, що стосуються належного утримання ділянки дороги та безпеки руху на ній.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень