То чи з’явиться навколо міста Рівне нова об’їзна?

Йдеться про трасу Київ-Рівне-Луцьк

Сьогодні на засіданні комісії Рівненської обласної ради з питань будівництва та розвитку інфраструктури вирішили підтримати рішення щодо побудови нової об’їзної автомобільної дороги. Нині цю пропозицію розглядає Укравтодор. 24 км автошляху хочуть будувати навколо Рівного від 322-го км траси Київ-Чоп у напрямку Городище-Рівне - Староконстянтинів. За підрахунками , це обійдеться у 25 мільйонів гривень. Проте, заступник начальника Служби автомобільних доріг Рівненської області – Микола Козачок зауважує, що без проблем не буває.

Проблемний участок ділянки – від кола Городок і до самого «Азоту». Ця ділянка дороги не перебуває на балансі у службі автомобільних доріг. Її будували в свій час, як під’їзну до підприємства «Азот». Вона не наша. Якщо її відремонтують до належного стану, тоді розглянемо питання щодо її прийняття на свій баланс.

Пропозицію вже не вперше підтримав секретар міської ради – Сергій Паладійчук. За його словами проект дійсно важливий для області. Крім того, місто готове співфінансувати   розробку . Остаточне рішення щодо об’їзної мають затвердити в  обласній раді вже наступного тижня.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень