Звучать по-особливому: Українські рідковживані жіночі імена, які мають шанс стати популярними

Можна так назвати свою доньку

Культурна спадщина України – багатогранна. Кожен аспект української культури переплітається з віковими традиціями, віруваннями та звичаями, які утверджують ідентичність нашого народу.

Стосується це й імен. Пропонуємо вам ознайомитися з низкою давно забутих жіночих імен, які гарно звучать і можуть знову набрати популярності.

Мальва

Ця квітка символізує не лише красу, а й добро, ніжність та натхнення. Ім'я Мальва несе в собі цю звучну символіку, нагадуючи про важливість природних цінностей.

Неоніла

Ім'я Неоніла, немов кришталевий ключик, який відчиняє двері у часи, коли його носії були свідками великих змін. Це ім'я означає «нова» або «молода», і його значення нагадує нам про початок, про перші кроки на шляху до невідомого.

Акилина

Це ім'я «орлиця». В давні часи ім'я Акилина мало особливе значення, адже орлиця, як символ висоти, гідності та свободи, завжди стояла на варті незалежності.

Анісія

Анісія означає «досконалість». Такими ж якостями це ім'я наділяє свою власницю.

Вірляна

Воно виникло від назви птиці орел. В цьому імені ми можемо відчути могутність та гідність птаха, що підіймається на високі небесні простори.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень