Таємниця імені: 5 сильних імен для хлопчика

Якщо ви саме думаєте над ім’ям для сина, ця інформація для вас

Ім’я для дитини – без перебільшення, важлива складова її майбутнього життя. Відомо, що серед чоловічих імен є «сильні» і «слабкі», які мають певну енергетику і можуть наділити людину тими чи іншими якостями. Тому перед тим, як назвати свого сина якимось іменем, обов’язково ознайомтеся з його смисловим навантаженням. Крім того, батькам потрібно пам’ятати, що скорочення імені і ласкаві прізвиська також можуть впливати на сприйняття дитиною власного «я».

Імена хлопчиків із сильною енергетикою

  • Данило

З івриту це ім'я перекладається як «Бог — всьому суддя» і має біблійне походження. Данило – сильний, врівноважений чоловік, який не схильний приймати рішення поспіхом. У нього прекрасно розвинена інтуїція, всі справи розкладені по поличках, а негаразди і проблеми він сприймає стримано і оптимістично. Такі хлопчики схильні до точних наук, люблять аналітику, часто мають видатні інтелектуальні здібності.

  • Гліб

Ім’я бере своє коріння від скандинавського імені Готліб, що означає «улюбленець Бога», «під божественним захистом». Гліб — сильна духом, настирлива і впевнена в собі людина. Чоловік з таким ім’ям намагається всього домагатися сам, не любить надмірної уваги до своєї персони, і швидко приймає навіть важкі рішення, що допомагає йому зробити хорошу кар’єру в майбутньому. Гліб завжди виконує обіцянки і відповідає за свої слова, вірний своїм принципам і готовий їх бурхливо відстоювати.

  • Максим

Це сильний духом чоловік, в характері якого часто домінує честолюбство і гордість. Тому батьки з самого дитинства повинні намагатися правильно розвивати ці риси у хлопчика. Якщо Максим буде позбавлений надмірного марнославства і самовпевненості, він зможе багато чого досягти в житті і стати надійним мужчиною, люблячим батьком і чоловіком. Максими розумні, комунікабельні, здатні знайти підхід майже до будь-якої людини і умовити на що завгодно.

  • Всеволод

Слов'янське ім'я, яке означає «володіє всім», «пануючий». Це ім’я звучить красиво і наповнено, як і його носій. З самого дитинства Всеволод дуже поступливий і дорослий не по роках, його люблять вчителі та однокласники за особливу притягальну харизму. Людина з таким ім’ям — врівноважена, терпляча, посидюча і настирлива. Попри це, Всеволод не завжди любить бути лідером, він може задовольнятися роллю на другому плані. Батьки можуть розвивати в дитині лідерські риси, щоб хлопчик домігся в житті великих успіхів.

  • Назар

З івриту ім’я «Назар» означає «обітниця» або «посвячення себе Богу». Назар – яскрава, сильна, суперечлива і навіть войовнича душа. Незвичайний і загадковий характер Назара з дитинства притягує до нього людей, від чого у хлопчика багато друзів і знайомих. Як правило, такий чоловік стриманий, закритий, не дуже емоційний, але при цьому комунікабельний та рухливий. Він прагне досягати високих результатів, йти до своїх цілей самостійно і прагне матеріального достатку. У характері Назара можна побачити сильну і владну людину з великою силою волі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень