Які чоловічі імена притягують удачу і багатство

До них гроші пливуть самі

Є чоловіки, до яких гроші липнуть самі собою. Вони завжди опиняються у потрібний час у потрібному місці. Мають успіх у бізнесі й завжди є генераторами грошовитих ідей.

Найчастіше ці чоловіки мають імена Олександр, Костянтин, Віктор, Роман і Володимир.

Олександр

Як правило, всі Олександри мають лідерські риси і є чудовими керівниками. Вони мають сильну волю і цілеспрямованість, які допомагають їм досягти успіхів і добре заробляти.

Костянтин

Ім'я «Костянтин» перекладається як «постійний». Саме рішучість і непохитність допомагають Костянтинам отримувати прибуток.

Віктор

Віктори завжди впевнено йдуть по життю. Чоловіки з цим ім'ям ставлять собі мету і роблять все можливе для її досягнення. Як правило, Віктори сильні й мають твердий характер, вони наполегливо працюють, щоб піднятися по кар'єрних сходах.

Роман

Власники цього імені багато в чому обдаровані, вони є талановитими особистостями, які цікавляться всіма сферами життя. Саме талант і допитливість допомагають Романам успішно будувати бізнес і розвивати його.

Володимир

Чоловіки з цим іменем мають позитивну енергетику. Володимири йдуть по життю легко і не відчувають труднощів. Легкий характер допомагає цим людям заводити багато знайомств, в тому числі й корисних, завдяки чому Володимири можуть розбагатіти.

Джерело: Мeta.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень