Імена ідеальних дружин: 3 жінки, з якими будь-який чоловік буде щасливий

Можна витягнути щасливий білет

Кожна людина мріє про хорошого партнера і чоловіча половина — не виняток. Астрологи розповіли, як звуть найкращих дружин. Адже ім'я впливає не тільки на долю людини, але і на особливості її характеру.

Яке жіноче ім'я притягує чоловіків

  • Катерина

Катерини володіють багатьма позитивними рисами і мають спектр сильних сторін. Вони люблячі мами, розумні дружини і неймовірні красуні, що володіють блискучим розумом.

  • Анна

Анни отримують справжню насолоду від перебування в ролі дружини. Вони люблять створювати затишну і теплу атмосферу поруч з собою і дарувати свою турботу оточуючим членам сім'ї. Ця жінка – справжній скарб для чоловіка.

  • Наталія

Жінки з цим ім'ям відрізняються особливим веденням чистоти і дисципліни. З ними завжди просто, спокійно і можна розраховувати на увагу і підтримку. Жінка з цим ім'ям сама може спланувати дозвілля і без проблем влаштувати романтичний вечір, не чекаючи поки це зробить чоловік.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень