Звичка, яка бісить всіх сучасних людей. Переконайся, що ти так не робиш

Сучасні правила етикету ніби й очевидні, але не всім

Листування у мережі теж має певні правила. І такого етикету слід дотримуватися, аби інші не сприймали вас як людину з середньовіччя.

Направду багато людей допускаються цієї помилки, і навіть не здогадуються, наскільки вони дратують цим своїх співрозмовників.

Через незнання правил, є багато людей, які «рвуть» своє повідомлення на декілька частин, і кожну з них відправляють окремим повідомленням. Кожен відправлений рядочок для вашого співрозмовника – це новий звуковий сигнал.

Невпинне пілікання телефону неймовірно дратує, відриває від роботи чи відпочинку. А якщо це ще й загальний чат, то інших таке листування може просто заплутати.

Тож варто подумати хвилинку, сформулювати свою думку повністю і лише тоді одним повідомленням все й відправити.

До слова, пам'ятайте, що малознайомим людям перед дзвінком краще спочатку відправити повідомлення, і спитати, коли їм буде зручно розмовляти.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень