Зупиніться: їжа, яку не можна поєднувати з алкоголем

Похмілля виникає часто не через кількість випитого алкоголю, а через продукти, які ми обираємо як закуску

Листковий салат

Дуже корисний і низькокалорійний продукт у звичайному житті. Але вкрай невдалий вибір для закуски. Пити алкоголь з салатом, це те саме, що пити натщесерце.

Безпечний салат для вечірок повинен містити нежирне м'ясо або рибу. Майонез – не можна, робіть ставку на оливкову олію. Жарти про вінегрет недоречні – це прекрасна закуска.

Фрукти

Вина й шампанське просто обожнюють поєднувати з фруктами. Така звичка може призвести до отруєння, адже всі свої ресурси організм витрачатиме на перетравлення вуглеводів.

Замість солодких фруктів краще обрати кислуваті - зелені яблука, апельсини та лимон. Але ідеальний варіант – все ж таки сири.

Снеки

Чипси, горішки, картопля фрі й бургери здаються кращим варіантом під пиво і міцніший алкоголь. Але сіль у цих продуктах викликає спрагу. І людині хочеться пити ще більше. Сіль затримує воду в організмі та на ранок мають набряки та головний біль. Жирна їжа впливає на травну систему, і саме це провокує нудоту і тяжкість.

Краще брати картоплю з овочами й нежирну рибу та м'ясо. Щодо горішків – то єдине побажання брати не солоні.

Солодке та шоколад

Поєднання алкоголю і солодощів буде важке випробування для організму. Наш організм налаштований аби перетравити усі вуглеводи, а алкоголь залишає на потім. Так людина швидко п’яніє, а вранці почувається дуже погано.

Якщо відмовитися від солодощів нереально, то краще обирати пастилу чи мармелад.

Джерело: today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень