

Приготовлена в рукаві їжа не лише смачна, а й корисна
Запікання — найпоширеніший і найкорисніший вид термічної обробки їжі. А їжа, запечена у рукаві, не підгоряє і не треба потім вимивати форму. Ще один плюс — м’ясо, птиця, овочі готуються у власному соку, тому вони залишаються м’якими, а відсутність олії робить їх ще й дієтичними.
Джерело: Телеграф
Радіо Трек: НОВИНИ
У них завжди будуть гроші: астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, які мають усі шанси стати мільйонерами
Мобілізація у червні 2023: про ВСЕ, що українці можуть не знати
Всього 3 простих продукти і намазка готова: така смачна, що не залишиться ні грама
Чим не можна прикрашати оселю на Трійцю: народні прикмети
Звичка під час їжі, через яку ми набираємо зайву вагу
Шикарні конвертики з лаваша за 10 хвилин: рецепт швидкого та ситного сніданку
Ресторанний салат, який вдома виходить ще смачнішим: рецепт із чотирьох складових
Найкраща смажена картопля, яку ви коли-небудь їли: простий рецепт смачного гарніру
«Фальшиві» відбивні, якими бабуся часто дивувала гостей: рецепт ідеальної страви з простих продуктів
Як запекти скумбрію, щоб риба вийшла ідеальною: відмінний рецепт (ВІДЕО)
У Рівному знайдено документи видані, на ім'я Ігор Крук. Якщо шукаєте документи - телефонуйте
На вулиці Княгині Ольги у Рівному знайдено навушник Apple Air pods. Якщо він ваш - телефонуйте
У Рівному знайдено документи, на прізвище Кірюшин Володимир. Власник може телефонувати: