Ресторанний салат, який вдома виходить ще смачнішим: рецепт із чотирьох складових
Дуже простий салат з неперевершеним смаком
Якщо вам набридли традиційні салати, які ви готуєте вже багато років поспіль, пропонуємо спробувати щось новеньке. Наприклад, салат із бужениною, для якого потрібно лише 4 основні складові.
Інгредієнти:
- Огірки свіжі
- Буженина
- Сир твердий
- Яйця
Для заправки:
- Кріп
- Часник
- Майонез
- Сіль, перець
Свіжі огірки нарізаємо тонкою соломкою. Так само нарізаємо буженину. Вона може бути з курячого м’яса або свинячого, як вам більше до вподоби. Щоправда, з курячим салат виходить трішки «легшим» на смак і більш ніжним. Сир натираємо на середній терці. Яйця відварюємо, очищаємо і теж натираємо, тільки на великій терці, або ж нарізаємо соломкою, як огірок та буженину.
Дрібно нарізаємо кріп і вичавлюємо прямо в салатницю з усіма іншими компонентами часник.
Додаємо майонез і гарно все перемішуємо.
Важливо, щоб салат складався з більш-менш однакових за розміром та формою інгредієнтів — так він і виглядає, і смакує значно краще.
Джерело: Скарбничка рецептів
Радіо Трек: НОВИНИ