Військовий експерт пояснив, чому Лукашенко не поспішає розпочинати війну проти України

Є декілька причин

Самопроголошений президент РБ Олександр Лукашенко. Фото з мережі
Самопроголошений президент РБ Олександр Лукашенко. Фото з мережі

Експерт Центру дослідження армії Михайло Самусь розповів, що президент Білорусі Олександр Лукашенко розуміє, що ЗСУ знищать його армію, тому не поспішає вступати у війну.

З боку президента Білорусі відбувається тихий саботаж. Лукашенко демонструє, що він з усіх сил намагається підготуватися до початку військової операції проти України, але йому постійно щось заважає.

 

Лукашенко розуміє, що якщо він вступить у війну проти України, ЗСУ дуже швидко знищать його війська. Адже армія Білорусі ніколи не брала участь у збройних конфліктах – досвіду вони не мають, – каже військовий експерт.

Крім того, Михайло Самусь додав, що Лукашенко не хоче вступати у війну, бо сподівається уникнути відповідальності.

Я переконаний, що Лукашенко особисто пообіцяв Путіну, що він візьме участь у війні проти України. Можливо й неодноразово. Та головний мотив Лукашенка не брати участь у війні на боці росії  – сподівання, що в разі падіння режиму путіна йому вдасться уникнути відповідальності з боку міжнародного суду, – пояснив Самусь.

Джерело: Еспресо

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень