Найбільші у світі турбогвинтові транспортні літаки рф приземлялися у Білорусі: Подробиці прильотів

Вони призначені для перевезення важкого озброєння

Напередодні ввечері та сьогодні зранку на військовому аеродромі у селищі Мачулищі у Білорусі приземлилися два найбільших у світі турбогвинтових транспортних літаки рф Ан-22 «Антей».

Після посадки першого на аеродромі там зникло світло, повідомляє Telegram-канал «Беларускі Гаюн».  

Ан-22 «Антей» ВКС РФ (RF-09309) приземлився на військовий аеродром у Мачулищах о 23:39. А інший літак – Ан-22 «Антей» ВКС РФ (RA-09341) о 5:23.

 

Що привезли ці літаки зараз — невідомо. Однак надовго на аеродромі вони не затрималися. Перший о 03:45 відлетів у Таганрог, а другий о 09:07 – у Твер.

Літаки призначені для перевезення на великі відстані важкого та великогабаритного озброєння, військової техніки та військ.

Крім того, відомо, що минулої ночі о 00:26 до Мачулищ прилетів ще Іл-76 ВКС РФ (RF-86851), який о 5:12 вже зійшов на посадку.  

Нині на аеродромі є проблеми зі світлотехнічним обладнанням на злітно-посадковій смузі, тому ймовірність нічного вильоту радіолокаційного літака А-50, який там базується, поки що дуже низька.

Джерело: Obozrevatel

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень