«Брязкають зброєю», – Коваль про ситуацію на кордоні (ВІДЕО)

Є загроза наступу

Рівненська область готова дати гідну відсіч ворогу – будь-кому, хто перетне наш кордон, чи то білоруські, чи то російські війська. Про це в ефірі телеканалу Апостроф розповів очільник ОВА Віталій Коваль.

Природний рельєф для області

Окрім наших військових, на кордоні нас захищає природа – ліси та болота. Тож ворогу краще не сунутися, зауважив Віталій Коваль.

Мешканці Рівненщини попри те, що їх запрошували на території Білорусії, по ягоди та гриби не йдуть і кордон не перетинають. Адже це може бути провокація, людей можуть затримати і використати воєнний стан проти них. Дикороси громадяни можуть збирати на Батьківщині.

Були випадки провокацій

Від початку війни обстрілів кордону не було, він не був порушений. Рівненщину атакували лише ракетні удари, тоді 4 людини загинули, ще 8 – у лікарні.

Військові несуть посилений режим чергування на кордоні. У березні були поодинокі випадки провокацій.

Більше — у відео

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень