«Вони реально починають видихатися»: Військовий експерт оцінив шанси окупантів почати новий наступ в Україні

Окупанти можуть спробувати відновити наступ, однак є «але»

На більшості напрямків росіяни вже тримають оборонні позиції. Для ворога це згубно, адже окупанти розуміють, що робити далі. Про це повідомив військовий експерт Олег Жданов.

– Поки вони йшли вперед і захоплювали – у них були цілі й завдання. Зараз в обороні – вони плутаються з цілями та завданнями, нині вони реально починають видихатися, у них не вистачає резервів для накопичення сил і засобів, щоб продовжувати наступ, – розповів Олег Жданов.

Експерт не виключив, що у разі настання оперативної паузи й початку позиційної війни росія може накопичити резерв і спробувати відновити наступ.

– Тут може виникнути своєрідне змагання, гонка – хто швидше, якісніше і більше підготує резервів для відновлення наступу з боку рф або переходу в контрнаступ (ред. – з боку України). Але така загроза – формування резервів і продовження наступу існує.

 

Нині такої загрози немає. Вони не можуть дійти до адміністративних кордонів Донецької та Луганської області, про яке просування на Придністров'ї можна говорити? – каже Жданов.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень