Це – сигнал: Британська розвідка дала свою оцінку останнім ракетним атакам та подіям на сході України

Війська рашистів близькі до виснаження

Британська розвідка помітила ознаки виснаження ресурсу російських сил.

Під час останньої серії ракетних ударів по всій території України рашисти застосовували старі радянські ракети Х-22 і більш сучасні Х-101, які випустили з повітряного простору Росії та Білорусі.  

- Ця зброя призначена для враження цілей стратегічної важливості, проте росія продовжує витрачати їх у великій кількості для отримання тактичної переваги.

 

Так само росіяни зібрали разом основні елементи шести різних армій, але змогли добитися лише тактичного успіху під Сєвєродонецьком.

 

Збройні сили РФ все більше виснажуються, — зазначають в огляді.

Щодо подій на полі бою, розвідка відзначає, що українські військові продовжують закріплюватися у Лисичанську після відступу з Сєвєродонецька, і це місто розташоване на вищій місцевості. 

- Українські військові продовжують завдавати шкоди російським командним центрам, завдаючи успішних ударів далеко вглиб тилу противника, - зазначають в огляді. 

Джерело:  Європейська правда

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень