Виробник шокований українцями: «Байрактари» віддадуть безкоштовно (ФОТО)

Хоча гроші на них люди зібрали за три дні

Україна отримає безкоштовно три «Байрактари». Днями активіст Сергій Притула оголосив збір грошей на безпілотники. Він поставив мету зібрати 500 млн грн за 7 днів.

Однак небайдужі українці та мешканці інших країн змогли зібрати лише за 3 дні 600 мільйонів гривень.

Виробник безпілотників «Байрактар» зворушений солідарністю українців щодо збору коштів, тому повідомив, що передасть безпілотники безкоштовно.

- Ми дізналися, що пожертвування, організована українським народом з метою отримання Bayraktar TB2 ЗДОРОВ'Я для оборони батьківщини України, успішно завершено в дуже короткий термін.

 

Відомі громадськості імена, журналісти, митці, футболісти, бізнесмени, звичайні люди і навіть діти внесли свій внесок у підтримку своєї країни, зробивши великі чи малі пожертви заради того, щоб ця кампанія стала успішною.

 

Прагнення та дух солідарності патріотичного українського народу досягти своїх цілей вразили і нас.

 

Ми даруємо Україні 3 Flagtar TB2 S İHA без стягнення жодних зборів, які мають бути отримані за рахунок пожертв, зібраних як Baykar. Просимо всі зібрані на цю мету пожертви використати на користь почесного народу України.

 

Як Байкар, ми бажаємо справедливого рішення і молимося за стійкий мир.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень