«Рішення про наступ буде останнім в житті цих потвор»: Садовий провів нараду через загрозу нападу з Білорусі

«Зима може бути – без газу»: Львів готується до холодів. А як – Рівне?

Треба готуватись до холодної зими і забезпечити можливість обігріву без газу. Таким є господарське резюме екстреної наради, що її провів міський Львова.

На свої ФБ-сторінці Андрій Садовий, зокрема, повідомив:

- Ситуація на білорусько-українському кордоні є непередбачуваною і в цьому її найбільша складність.

Сьогодні зібрав оперативну нараду за участі військового та цивільного керівництва Львова для того, щоб розуміти, як ми будемо діяти на випадок ескалації з боку Білорусі.

Проговорили план оборони та сили і засоби, які є у підпорядкуванні міста. Ситуація змінюється, тож наші оборонні стратегії також потребують змін та оновлення.

У кожному районі міста буде створено штаб оборони та проведено додатковий вишкіл для членів добровольчих формувань тероборони. Поки ми не будемо переводити їх на цілодобове чергування. Але це рішення може змінитись у будь-який момент.

Також розглядаємо варіант формування резервних добровольчих батальйонів з працівників міської ради та комунальних підприємств.

Продовжуємо формувати стратегічний резерв продуктів на випадок блокування шляхів постачання.

Треба готуватись до холодної зими і забезпечити можливість обігріву без газу.

Це загальні підсумки, якими можу поділитись. Важливо, щоб львів’яни знали, що місто в безпеці, а ворог не мав достатньо інформації для здійснення провокацій.

Імперія впаде. Україна переможе.

Рішення про наступ на Львів буде останнім рішенням в житті цих потвор. Просто знайте це», – йдеться у повідомленні.

ПРО ЩО ДУМАЄ ВЛАДА РІВНОГО?

Цікаво, що в Рівному вже давно триває переведення котелень на опалювання тріскою.

Однак, ніякого прискорення цього процесу – в зв’язку з війною та можливого припинення постачання газу – не спостерігається. За останніми даними

Лише через 2 (два) роки «Рівнетеплоенерго» планує нарешті перевести до 80% котелень міста на альтернативне біопаливо. Вочевидь, це плани ще «мирного часу».

Сьогодні ж, як ми розуміємо, ніяких прискорень не планується і «на трісці» у нас лише 20- 40%. Може є смисл зібрати нараду і щось подумати в цьому напрямку?

ПОПЕРЕДУ ЩЕ ДОБРИХ ЧОТИРИ МІСЯЦІ

Якщо бюджет міста виконується та перевиконується, то невже в умовах війни не можна знайти способу для екстреного хоча би іще додатково однієї-двох великих газових котелень на опалювання міста – тріскою.

 

Власне, це запитання і до Військової Адміністрації. Не лише до мерії м. Рівне.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень