Росія збільшує військову присутність в Білорусі, – ГУР

Для цього запланували переліт літаків

Фото з мережі
Фото з мережі

Українська розвідка повідомила, що керівництво установ та організацій Гомельської області попереджені про ймовірність повернення підрозділів збройних сил росії.

За інформацією ГУР, одночасно росіяни планують наростити на території Білорусі чисельність оперативно-тактичної авіації. Офіційна мета – для проведення спільного патрулювання повітряного простору в рамках спільного навчально-бойового центру підготовки авіаційних підрозділів та підрозділів ППО.

Для цього запланований переліт 10 літаків на аеродром Барановичі. Крім того, з 22  червня на території Гомельської області тривають мобілізаційні навчання.

 

Натомість анонсовані раніше у білоруських ЗМІ заняття з бойової підготовки з резервістами, не проводяться. Самих резервістів наразі використовують для проведення господарських робіт, – повідомляє Головне управління розвідки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень