Білорусь піде війною проти України: Військовик ЗСУ назвав місяць наступу

Наступ з території Білорусі може відбутись вже в вересні

Самопроголошений президент РБ Олександр Лукашенко. Фото з мережі
Самопроголошений президент РБ Олександр Лукашенко. Фото з мережі

Участь білоруської армії у війні проти України неминуча, вважає військовослужбовець ЗСУ Кирило Сазонов

За його словами, на сьогодні головною й пріоритетною метою кремля є повний контроль над Донецькою та Луганською областями.

– Це ключові задачі для москви. Недаремно вони кидали на Лисичанськ та Сєверодонецьк все, що в них є. Після цього, якщо в них вийде захопити Донецьку та Луганську область, вони оголосять по телевізору, що успішно завершили перший етап «спеціальної військової операції» на території України.

 

Потім вже вони будуть планувати наступ на інших напрямках. Зокрема, на мою думку, ключовим для них був і є Київ. На другому етапі, в цьому багато хто впевнений буде наступ з території Білорусі. Оскільки в другому етапі Мінськ вже підписався взяти участь, – пояснив військовик.

Початок другого етапу «спеціальної військової операції» окупанти оголосять та залучать до неї білоруську армію орієнтовно на початку вересня.

На фото Кирило Сазонов
На фото Кирило Сазонов

– На мою думку, на початку вересня з інтервалом 1-2 тижні росіяни оголосять про другий етап своєї «військової операції» і залучать білоруську армію для наступу на територію України. Тобто, наступ з території Білорусі може відбутись вже в вересні, – поділився Кирило Сазонов.

Нагадаємо, що станом на 6 липня білоруські військові проводили заходи з інженерного обладнання позицій на Волинському та Рівненському напрямках.

Джерело: Еспресо

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень