Зроблять ваш образ ще кращим: 7 універсальних порад від стиліста

Стильні рекомендації які дозволять зберегти елегантний вигляд

Кожна людина має свої модні вподобання, але є загальні рекомендації, які допомагають створити гармонійний і стильний образ. Стиліст Еріка ділиться кількома корисними порадами:

Підходьте до вибору одягу згідно з вашим стилем життя

Переконайтеся, що ваш гардероб відповідає вашим щоденним потребам. Замість того, щоб накопичувати шовкові сукні, які ви носите рідко, краще перевірте, чи маєте ви достатньо зручних і практичних речей для різних ситуацій і настроїв.

Вибирайте якість, а не кількість

Замість того, щоб купувати багато речей, краще інвестуйте в якісні, універсальні та класичні елементи гардероба, які прослужать вам не один сезон і з якими ви зможете створити безліч стильних образів.

Не забувайте про догляд за одягом 

Підтримуйте ваш одяг у хорошому стані: періть його, прасуйте та слідкуйте за кольором. Це дозволить зберегти ваші речі в хорошому стані та зекономити час та гроші в довгостроковій перспективі.

Оновлюйте гардероб кілька разів на рік

Зміна сезону — чудовий час, щоб переглянути свої речі, організувати їх відповідно до погоди та забезпечити легкий доступ до всього одягу. Дайте речам достатньо простору у вашій шафі.

Включайте капсульні речі

Це основні елементи гардероба нейтральних кольорів, з якими легко створювати різні образи. Переконайтеся, що у вас є всі необхідні капсульні речі, і додайте відсутні елементи.

Уникайте швидких трендів 

Витрачання грошей на модні тренди, які швидко виходять з моди, не є вигідним. Такі речі часто продаються зі знижками через їх низьку якість. Швидка мода орієнтована на масове виробництво і швидке споживання, тому варто уникати таких покупок.

Пам’ятайте про комфорт

Не важливо, скільки у вас одягу, якщо він не приносить вам задоволення і не відповідає вашому стилю. Справжній комфорт і впевненість у своєму одязі важливіші за кількість речей у гардеробі.

Дотримуйтесь правила 7 секунд

Коли приміряєте одяг, оцініть його протягом перших 7 секунд. Якщо у вас виникають сумніви, краще відмовитися від покупки. Перші враження часто є найбільш точними.

Перші сім секунд показують, чи справді вам подобається цей предмет. Якщо не подобається в перші секунди, не потрібно переконувати себе, що він є чудовим і його варто додати до свого гардероба - підкреслює стилістка.

Джерело: rbc.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень