Найпрактичніший тренд літа 2024: легко та зручно спідниця та кросівки (ФОТО)

Цікаві стилізація спідниць

З моменту свого виходу за межі спортивної моди білі кросівки продовжують вражати своєю універсальністю, легко поєднуючи будь-який одяг.

Джинсова спідниця + білі кросівки

Цього сезону джинсовий одяг нейтральних відтінків стає важливим елементом, який чудово поєднується з білими кросівками. Оптимальні літні спідниці мають прямий крій і середню посадку, а темні джинси особливо підходять для створення міського стилю.

Білі кросівки + асиметрична плісирована спідниця

Це літо повертає «шкільну спідницю» в новому варіанті — з асиметричним дизайном і актуальним бежевим кольором. Разом із кросівками normocore з заокругленим мисом, цей образ допоможе виглядати на висоті.

Джинсова спідниця карго + білі кросівки

Білі кросівки Nike є ідеальним вибором для створення комфортного і простого образу з джинсовою спідницею з бічними кишенями та чорною футболкою. Це відмінний варіант для повсякденних прогулянок або для того, щоб виглядати стильно у звичайні дні. Додайте аксесуари, щоб надати кожному базовому образу індивідуальності.

Джерело: vogue.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень