Обʼємна спідниця — головна інвестиція літа 2024 (ФОТО)

Цікава стилізація для повсякденного життя

Цього літа дизайнери та streetstyle-зірки вшановують обʼємні моделі. Рюші та складки, додані до тюлю або твіду, створюють особливий силует.

Ніжно рожевий

Трендовим буде пастельний рожевий колір. Спідниця з заниженою лінією талії, та тюль на ній створює романтичний акцент, який важко відтворити з інших матеріалів. Це можна  досягнути завдяки вільному крою спідниці.

Спідниця bubble

Цього літа рекомендуємо взяти до уваги біли total look, у якому романтична спідниця поєднується з сорочкою. Так можна отримати один із найжіночніших, простих і вишуканих образів сезону, який легко відтворити.

Твідова спідниця

Коли температура не така висока. Ця спідниця в поєднанні з довгими рукавами — справжня чарівна паличка: пасують для подій, які вимагають певного етикету, і гарантують комфорт.

З декоративними елементами

Завдяки цікавим деталям, як-от пір’я або торочки, обʼємні спідниці досягають повної універсальності. Цікаві форми, і багато варіацій для поєднання речей.

Джерело: vogue.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень