«Золото» та звання Майстрів спорту: про рівнян знову говорить вся Україна

Плавці відзначилися на зимовому чемпіонаті України серед молоді та юніорів з плавання

Рівненські плавці вибороли 10 медалей на зимовому чемпіонаті України серед молоді та юніорів з плавання, що проходив у місті Дніпро. Про це інформує пресслужба Рівненської міської ради.

З 19 по 22 лютого 2020 року у місті Дніпро «Басейн МЕТЕОР 50 метрів» проходив зимовий чемпіонат України серед молоді та юніорів з плавання, в якому брали участь 490 спортсменів із 26 регіонів України.

Вихованці СДЮСШОР №2 у скарбничку команди Рівненської області вибороли 10 нагород - 1 золоту, 6 срібних та 3 бронзових медалей, зокрема в особистій першості серед молоді.

Варто відзначити, що вихованці СДЮСШОР №2, Юрій Жовтко, Павло Краля, Христина Нагорнюк, вперше виконали норматив Майстра спорту України.

А Максим Нечидюк та Владислав Зелінський вперше виконали норматив кандидата у Майстри спорту України.

Нагадаємо, на початку лютого Максим Нечидюк виборов золоту медаль на дистанції 100 метрів на спині на чемпіонаті України з плавання серед юнаків у Харкові.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень