Знудились: дрифтери у м. Рівне просять місце для «нічних розваг». Знову

На сайті міськради з’явилась петиція

Дрифтери у Рівному знову хочуть, щоб влада посприяла тому, щоб у них було окреме місце, щоб стирати об нього шини.

На сайті міськради з’явилась петиція.

Її автор Вахнюк Тарас пише, що ця проблема давня. Хоч і визнає – під час війни це не на часі.

Підписи можна збирати до 19.12.2022.

Що цікаво, це перше таке прохання під час війни.

До повномасштабного вторгнення дрифтери постійно були в умовній конфронтації з мешканцями Ювілейного – адже в основному гучні й небезпечні «покатушки» влаштовувались пізно ввечері на парковці поблизу ТЦ «Екватор».

Адміністрація торгового центру оголошувала про наміри зробити все можливе, щоб їх вигнати. Навіть почала розміщувати там «лежачих поліцейських».

Місто розглядало різні варіанти, у тому числі виділити місце на летовищі, але такий варіант дрифтерам не підійшов – за версією дрифтерів, через непідходящий відрізок та умову, щоб заїзди відбувались лише вдень.

Але з'ясувалось, є ще одна причина – ціна заїзду: кілька годин на території аеропорту коштуватиме близько 10 000 гривень, тоді як «кошмарити» людей біля «Екватора» - безкоштовно.

За свідченнями очевидців, під час вторгнення дрифтери не їздять, але часом збираються випити кави на місці бойової слави – паркінгу коло «Екватора». Мабуть, геть знудились.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень