Як підтримати петицію за Денонсацію т.з. «Стамбульської конвенції» в Україні? (ФОТО)

Звернення до Зеленського вже підписали тисячі українців

Не секрет, що ми живемо в час, коли людям по всьому світу накидають відмову від релігії, традиційної культури та сімейних цінностей як щось дуже позитивне, прогресивне і правильне.

Україна не змогла опиратися згаданому тренду.

У цьому контексті величезна кількість українців без жодного схвалення зустріла новину про недавню ратифікацією ВРУ так званої «Стамбульської конвенції», яка під виглядом боротьби з «сімейним насильством», запроваджує в національне законодавство речі, які загрожують самим основам української ідентичності та тим принципам, за якими український народ споконвіку жив на своїй землі.

Принаймні, так вважають автори Петиції, розміщеної на сайті Президента України.

В петиції до Президента, зокрема, сказано:

Ми, громадяни України, що нижче підписалися, закликаємо Президента України ініціювати денонсацію Стамбульської Конвенції з наступних причин.

Закон, у тій формі, як він проголосований, не відповідає українським національним інтересам, традиційним українським цінностям та створює загрозу національній безпеці України, поглиблює суспільну напругу в державі.

Оскільки:

п. 3 С т а т т і 4 в основоположних правах, рівності і недискримінації серед інших ознак, виокремлює окрім поняття «стать» (жінка/чоловік), ще й поняття «гендер», «сексуальні орієнтації», «гендерні ідентичності», що призведе до руйнації інституту сім‘ї в Україні.

С т а т т я 14
Запроваджує ОБОВ'ЯЗКОВІСТЬ введення на всіх рівнях дошкільної, середньої загальної, вищої освіти, у неформальних навчальних структурах, а також у спортивних, культурно-дозвіллєвих структурах і в засобах масової інформації навчального матеріалу з питань нестереотипних гендерних ролей, сексуальної орієнтації, можливості зміни дитиною статі - без отримання ЗГОДИ БАТЬКІВ, що є грубим порушенням
- статті 151 Сімейного кодексу України (права батьків на виховання дитини);
- стаття 6, 52, 55 Закону України «Про освіту»;
- стаття 9, 12, 20 Закону України «Про охорону дитинства» та може призвести до психологічних та психічних розладів здоров‘я наших дітей.

Наголошуємо, що національне законодавство повністю забезпечує захист жертв домашнього насилля, а прийняті Верховною Радою України закони:

- «Про запобігання та протидію домашньому насильству»;
- «Про внесення змін до Кримінального та Кримінального процесуального кодексів України з метою реалізації положень Конвенції Ради Європи про запобігання насильству стосовно жінок і домашньому насильству та боротьбу з цими явищами»;
- «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за вчинення домашнього насильства та насильства за ознакою статі»;
- «Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків»;
- «Про засади запобігання та протидії дискримінації в Україні»
є більш досконалими, ніж положення Стамбульської Конвенції!

Підтримка та збереження родини має залишитись одним із ключових напрямів діяльності держави.

ЯК ПІДПИСАТИ ПЕТИЦІЮ?

Існує стандартна процедура підпису петицій на сайті Президента України, яка займає не так багато часу і потребує лише, щоб Ви мали розрахункову/заробітну чи пенсійну картку одного з банків України. Наприклад, Приватбанку.

Нижче подаємо покрокову інструкцію:

На момент написання цього матеріалу відповідну Петицію на сайті Президента підтримало вже понад 12000 громадян України.

Ви теж можете це зробити за посиланням ТУТ.

До завершення збору підписів залишається ще 57 днів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень