Вулицю у Рівному просять назвати іменем молодої красуні-захисниці Марії Власюк

Відповідну петицію зареєстрував її рідний брат

Марія ВЛАСЮК. Колаж "Час Дій"
Марія ВЛАСЮК. Колаж "Час Дій"

Ще наприкінці травня ми повідомляли про загибель фельдшера евакуаційного відділення медичної роти Марії Власюк з села Бистричі, що на Березнівщині.

Вона була старшим сержантом медичної роти 80-ї ДШБ.

Дівчина перестала виходити на зв’язок і рідні забили на сполох. Пізніше з’ясувалося, що рятуючи життя наших військових на Луганщині, вона таки загинула...

Днями на сайті Рівнеради з’явилася електронна петиція, подана братом загиблої Захисниці - Іваном Власюком. Він просить перейменувати одну із вулиць Рівного іменем Марійки.

Далі подаємо сам текст звернення (відредагований):

Добрий день! Мене звати Власюк Іван Юрійович. Я - брат загиблої Власюк Марії Юріївни - старшого сержанта медичної роти 80 ДШБ.

Прошу прийняти мою петицію у справі щодо перейменування вулиці іменем моєї сестри. Вона - Рівненської області.

Вона від початку АТО була в гарячих точках і від початку повномасштабної війни з рф. Вона відала своє життя за наш мир над головою. Вона була найсміливішою і вона це найбільш заслужила.

Зауважимо, що підтримати цю петицію можна до 13 серпня. Для того, аби її розглянув міський голова, потрібно зібрати 250 підписів.

На момент виходу цієї публікації зібрано вже понад 150 голосів

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень