Рівненським дрифтерам знайшли місце для розваг, але воно їм не подобається. Чому? (ВІДЕО)

Автолюбителям пропонують «спускати пар» на території летовища

У темну пору доби рівненські дрифтери звикли розважатися, випробовуючи свої автомобілі на швидкість, а нерви жителів «Ювілейного» – на міцність.

Традиції незмінні, і щосуботи десятки автолюбителів та поціновувачів такого видовища приїздять на парковку «Екватора» та дрифтують.

– Цими вихідними рівнянам вкотре увірвався терпець, тож вони масово почали телефонувати до поліції, аби ті вгамували порушників спокою.

https://www.instagram.com/p/CSkQ5jzKhIx/

Нині на території «Екватору» проводяться підготовчі роботи для укладення лежачих поліцейських, які мають з'явитися вже цієї осені. Втім, коли це заважало дрифтерам? Щобільше, як запевнив керівник одного з автоклубів Рівного, з ними хлопцям «буде веселіше»:

– На рахунок лежачих - ок. Їх багато все одно там не зроблять. Якщо навіть зроблять, сказати, що це буде поміхою - то ні. Колись на «Екваторі» ставили газони, такі клумби, то хлопці навколо них їздили.

 

Коли була зима - хлопцям ще веселіше було”, - заявив Олександр Муленко в сюжеті телеканалу ІТВ.

Дрифт поруч зі спальним районом у місті припинити можна, каже Муленко, та вже неодноразово пропонував владі виділити місце для їхніх розваг на міжнародній трасі. Втім такий варіант виключений, запевняє міський голова Рівного Олександр Третяк.

Напередодні очільник міста особисто зустрівся з керівником БМВ клубу, про це розповів Радіо ТРЕК.

– Пан Муленко сам шукає шляхи розв'язання цієї ситуації, тому що вважає, що ситуація неконтрольована. Каже, що до них доєднуються інші любителі дрифту.

 

Ми максимально працюємо з поліцією, аби вони тримали контроль та порядок та готові виводити їх за місто.

Тож порадив поспілкуватися з тимчасовим очільником летовища Олександром Якубцем.

Була розмова із директором летовища, щоб вони їхали туди. Цілком імовірно, що там вони організують дрифт-заїзди та звільнять територію від шуму та гаму, - переконаний мер міста.

Нам стало відомо, що автолюбителям можуть виділити 600 метрів дороги на території рівненського аеропорту. За умови, що заїзди відбуватимуться у денну пору доби. Втім такий варіант їм не підходить, переконує Муленко, мовляв, усім зручно після роботи. Мало того, відрізок дороги, який згідні надати дрифтерам, їх не влаштовує, бо він підходить лише для дрегрейсингу, а ось для дрифту - ні ????

Як з'ясувалось, є ще одна причина, через яку «дрифтери» не поїдуть на летовище – це ціна. Як повідомили журналістам Радіо ТРЕК, кілька годин «спускання пару» на території аеропорту коштуватиме близько 10 000 гривень. Справді, навіщо платити, якщо на «Екваторі» безплатно ???? 

Поки міська влада Рівного шукає компроміс з автолюбителями, а у поліції кажуть, що покарати водіїв за дрифт не можуть, бо такої статті у законодавстві немає, у сусідній Житомирщині вихід знайшли. 

У травні на молодика, що вирішив показати форсажний майстер-клас у Новоград-Волинському, все ж відкрили кримінальне провадження. Вбачаючи у діях дрифтера грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень