На Північному у Рівному зносять 6 гаражів (ФОТО)

«Закон – один для всіх», - наголошує міський голова Олександр Третяк

У Рівному продовжують боротися з незаконними спорудами. Демонтують комунальники, зокрема, гаражі, що встановлені без відповідних дозволів.

Сьогодні роботи поводять на вулицях Шухевича та Волинської дивізії, повідомив на своїй сторінці у фейсбук міський голова Олександр Третяк.

Міський голова Рівного Олександр Третяк
Міський голова Рівного Олександр Третяк

Власники цих об’єктів отримували приписи щодо необхідності самостійно їх прибрати, однак проігнорували букву закону. Тож 6 гаражів-черепашок зносять комунальні служби, наголошує очільник Рівного:

– Закон один для усіх, тож ми продовжуємо демонтаж гаражів, що встановлені без дозволів. Зокрема, сьогодні, проводимо демонтаж 4-х незаконних гаражів на вулиці Волинської дивізії та ще 2-х на Шухевича.

 

Рішення про демонтаж було прийнято під час засідання Рівненського міськвиконкому. Усі власники незаконних споруд отримували попередження про демонтаж. Так, як вони самостійно їх не прибрали, то сьогодні цим займаються комунальні служби.

Зауважимо, що кількість об’єктів, які підпадають під демонтаж, постійно змінюється. Рішення щодо їх знесення приймає міськвиконком.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень