Все, чого ви досі не знали про Рівне: з’явився оновлений інвестиційний паспорт (ДОКУМЕНТ)

Його представив міський голова Олександр Третяк

У Рівному представили оновлений інвестиційний паспорт. Документ, розрахований на потенційних інвесторів, спільно розбили міськрада та управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій.

У ньому міститься інформація про всі можливі ресурси Рівненської міської тергромади, зауважив міський голова Олександр Третяк:

– РІВНЕ представляє Вашій увазі оновлений Інвестиційний паспорт Рівненської міської територіальної громади!

 

Інвестиційний паспорт - візитівка можливостей нашої громади.

 

Інвестиційний паспорт в широкому розумінні є джерелом необхідної інформації для інвестора, який зацікавився особливостями конкретного регіону. У вузькому розумінні інвестиційний паспорт являє собою аналітичну базу для формування у потенційного інвестора правильного уявлення про інвестиційну привабливість регіону, в який він має намір вкласти грошовий капітал, - пояснює очільник Рівного.

У документі розповідається про геополітичний профіль, торгівлю, кадровий потенціал територіальної громади, відомі місцеві бренди, економіку та інвестиційні фактори, інновації та міжнародну співпрацю тощо.

Інвестиційний паспорт - це майже пів сотні сторінок, які розкривають життя і розвиток Рівненської тергромади з усіх можливих сторін ????

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень