Реєстрація на пробне ЗНО добігає кінця: де і як воно відбудеться на Рівненщині

31 січня – останній день реєстраціі для участі у пробному зовнішньому оцінюванні

Зареєструватися для участі у ньому можна на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти www.lvtest.org.ua/  у розділі "Пробне ЗНО". Як це зробити - можна прочитати у публікації Радіо Трек Ціна на пробне ЗНО у Рівному зросла

Подробиці проведення пробного ЗНО на Рівненщині розповідає директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк:

Це добровільна справа. Вона платна – 129 гривень. І оскільки більшість реєструється на українську мову, то пункти пробного тестування з української мови будуть створені у всіх районних центрах і містах обласного підпорядкування Рівненської області, яке відбудеться 1 квітня. А 8 квітня, коли будуть всі решта предметів  і кількість учасників менша, то цільово обрані, в яких буде проведено пробне тестування. Такими містами є Рівне, Дубно, Березне, Дубровиця, Сарни, Вараш.  

За словами Лариси Середяк, оплатити пробне тестування можна до 5 лютого включно. Окрім цього, Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти щороку надає можливість безкоштово пройти пробне тестування дітям-сиротам за поданням відділів освіти. Торік з Рівненської області безкоштовно взяло участь у пробному тестуванні 30 дітей-сиріт.

Начальник обласного управління освіти Григорій Таргонський повідомив, що станом на 20 січня від Рівненщини було зареєстровано на пробне тестування 2773 учасники, а вже 24 січня їх кількість зросла до 3738. До речі, кількість охочих перевірити свої знання на пробному ЗНО в області щорічно збільшується.   

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень