У наступний четвер на Рівненщині стартує ЗНО

5 травня усі випускники шкіл та охочі перевірити свої знання писатимуть тестування з української мови та літератури

Допуск у пункт тестування відбуватиметься за наявності трьох документів – сертифікату зовнішнього незалежного оцінювання, паспорта або іншого документу, серія та номер якого зазначені в сертифікаті, та запрошення-перепустки для участі в ЗНО. У разі відсутності одного з вищезазначених документів, як зазначають представники ЛРЦОЯО, абітурієнт до пункту тестування допускатись не буде.

«З 15 квітня на інформаційних сторінках учасників ЗНО вже розміщені запрошення-перепустки із зазначенням адреси пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання для проходження тестування з української мови і літератури, математики, історії України. Його необхідно видрукувати самостійно, поштою його не надсилатимуть»,- зазначила Директор ЛРЦОЯО Лариса Середяк.

В області для проходження основної сесії ЗНО організовано 47 пунктів тестування. До участі в ЗНО з української мови та літератури зареєструвалось 10367 учасників.

«Цьогорічна відмінність у процесі тестування та, що тепер усі випускники шкіл повинні з’явитись на ЗНО, якщо вони хочуть отримали атестат про закінчення школи. Адже цьогоріч вони писатимуть державну підсумкову атестацію у вигляді ЗНО»,- наголосив начальник відділу загальної середньої та дошкільної освіти УОіН Рівненської ОДА Святослав Сидорук.

Освітяни радять заздалегідь ознайомитися з маршрутами доїзду до пунктів тестування, що розміщені на сайті ЛРЦОЯО. В кожному з них будуть присутні представники медицини, поліції та громадські спостерігачі. 

Допуск абітурієнтів до пункту тестування триватиме з 10:15 до 10:50, початок зовнішнього незалежного оцінювання з усіх предметів – об 11:00.

За матеріалами управління освіти і науки ОДА.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень