Відомо імена нових заступників голови Рівненської ОДА

Новопризначений голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко представив нове керівництво області.

Його новими заступниками стали депутат обласної ради Світлана Богатирчук-Кривко і начальник управління економіки та інвестиційної політики облдержадміністрації Ігор Тимошенко, а от першим заступником голови ОДА залишився Юрій Приварський.

Водночас вже цього тижня Олексій Муляренко пообіцяв відвідати райони Рівненщини, аби ознайомитися із проблеми області. Не оминув голова ОДА і теми боротьби з незаконним видобутком бурштину на Рівненщині, наголосивши, що вирішити цю проблему можна. Але врегулювати це питання спочатку потрібно на законодавчому рівні:

– Стосовно бурштину – це дійсно проблема. Але я сподіваюся на те і прикладу максимум зусиль для того, щоб ця наша проблема переросла за короткий термін часу в нашу перевагу. Це така неконкурентна перевага, яка дійсно може дати можливість нашій області заробляти надзвичайно багато коштів і дати велику кількість робочих місць.

 

Для цього нам треба законодавче врегулювання.

Зауважимо, що до призначання на посаду голови Рівненської ОДА Олексій Муляренко був секретарем Рівненської міської ради. Тепер місцеві депутати мають обрати нового секретаря, однак хто займе цю посаду, поки не повідомляють. Олексій Муляренко лише додав, що наразі обговорюють кандидатуру з фракції БПП «Солідарність».

У місцевих ЗМІ найчастіше як потенційного секретаря міськради називають начальника міського управління освіти Василя Харковця. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень