Президент висунув першочергові вимоги до Муляренка

Їх озвучив заступник голови Адміністрації Президента Олексій Дніпров, який приїжджав у Рівне представляти нове керівництво ОДА

У Рівному представили нового голову Рівненської облдержадміністрації. Спеціально для цього до Рівного приїхав заступник глави Адміністрації Президента України Олексій Дніпров. Він зачитав указ Порошенка, згідно з яким Віталія Чугуннікова звільнили з посади у зв'язку з «переходом на іншу роботу». Водночас, новим головою Рівненської ОДА призначили секретаря Рівнеради Олексія Муряренка. Окрім того, заступник АП озвучив першочергові вимоги до нового керівництва Рівненської ОДА:

 

 

- По-перше – це, звичайно, детінізація економіки. Треба, нарешті, припинити негативні історії, негативні тенденції, пов’язані з незаконним видобутком бурштину, вирішення проблем міжконфесійного характеру. Потрібно посилити роботу із залучення громадян України до служби в Збройних Силах на контрактній основі, соціальний захист учасникам АТО, працівників бюджетної сфери. Активна участь у реформі освіти і охорони здоров’я.   

 

Варто зауважити, що на яку саме «іншу роботу» пішов вже колишній голова ОДА Віталій Чугунніков, не повідомили. Нагадаємо, на Рівненщині Петро Порошенко призначив чотирьох голів райдержадміністрацій. Сьогодні новоспечений голова ОДА о 14:30 проведе з ними першу робочу нараду.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень