У Рівному представили нового голову облдержадміністрації

На фото Олексій Муляренко,  Олексій Дніпров та Віталій Чугунніков (зліва на право).

У Рівному представили нового голову Рівненської облдержадміністрації.

Спеціально для цього до Рівного приїхав заступник глави Адміністрації Президента України Олексій Дніпров. Він зачитав указ Порошенка, згідно з яким Віталія Чугуннікова звільнили з посади у зв'язку з «переходом на іншу роботу». Водночас новим головою Рівненської ОДА призначили секретаря Рівнеради Олексія Муряренка.

Додамо, що деталей про те, на яку саме «роботу» переводять Чугуннікова, журналістам поки не повідомили. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Віталій Чугунніков сам подав у відставку у зв'язку з неможливістю з 1 травня поєднувати посаду голови обладміністрації й депутата обласної ради, бо цього дня набуде чинності нова редакція закону про державну службу, яка не передбачає таку роботу чиновника.

На предсталенні нового голови ОДА. У залі - аншлаг

Водночас новопризначеному голові Рівненської ОДА Олексію Муляренку дали завдання сприяти детінізація економіки,  боротися із незаконним видобутком бурштину, вирішити проблеми міжконфесійного характеру, забезпечувати безпеку і захист прав громадян, а також сприяти соцзахисту учасників АТО.

Нагадаємо, на Рівненщині Порошенко призначив чотирьох голів райдержадміністрацій, а також звільнив голову Млинівської РДА Аллу Черній та Березнівської Миколу Мельника.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень