На Володимиреччині втопився хлопчик

Життя шестирічного жителя села Кідри передчасно обірвалося напередодні пообіді

Правоохоронці встановили, що загиблий разом зі своїм однокласником, повернувшись зі школи додому, побігли гратися на сусідню вулицю до штучної водойми, де і сталася трагедія. Про це кореспонденту Радіо Трек розповіла інспектор відділу комунікації ГУ НП Рівненщини, Ольга Ангелова:

– Раптово один із хлопчиків, підсковзнувшись, скотився у воду. Товариш почав кликати на допомогу, однак ніхто не відгукнувся. Тоді він побіг додому та розповів усе своїй матері, яка разом із сусідами побігла рятувати дитину. Коли хлопчика дістали з води, відразу почали надавати першу медичну допомогу, та врятувати його життя не вдалося.

Тіло загиблого направлено для проведення судово-медичної експертизи, яка і встановить остаточну причину смерті дитини.  За цим фактом відкрито кримінальне провадження.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень