Працівники оперативного штабу продовжують вилучати мотопомпи на півночі Рівненщини

За дві доби поліцейські та спецпідрозділи за координації оперативного штабу завадили незаконному видобутку бурштину у Дубровицькому та Рокитнівському районах. Правоохоронці вилучили п’ять мотопомп, три автівки, два мотоцикли та трактор.

В ході проведення оперативно-профілактичного відпрацювання території Рокитнівського району в урочищі "Пересічна", правоохоронці виявили транспортні засоби та знаряддя для видобування бурштину.

Крім того, близько другої години ночі поблизу урочища «Гнойне» на Рокитнівщині правоохоронці зупинили автомобіль «УАЗ», під кермуванням 22-річного костопільчанина. Поліцейські вилучили знаряддя для видобування бурштину та незначну кількість сонячного каміння. За фактом порушення правил охорони надр відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 240 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Аби не допустити старателів до їх незаконної діяльності, на Рівненщині співробітники підрозділів поліції особливого призначення цілодобово несуть службу на блокпостах, перевіряють та оглядають транспортні засоби, а також проводять оперативні заходи.

Про це повідомили у Відділі комунікації ГУНП в Рівненській області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень