Знайдіть брехуху: Яка з поз жінки вказує на те, що вона говорить неправду

Правильний лише 1 варіант

На головній картинці зображена одна й та ж жінка, але у 4 різних позах. На основі її жестів вам потрібно визначити, коли вона бреше.

Виберіть лише один варіант

Відкриті долоні жінки вказують на те, що вона сама по собі дуже відкрита людина. Швидше за все, вона не терпить брехні. Деякі люди не довіряють тим, хто сильно жестикулює під час розмови, але це, зазвичай, відбувається абсолютно неусвідомлено і нічого конкретного не означає. Саме тому ця жінка точно не є брехухою.

Поза її тіла вказує на те, що вона занадто підозріла. Нервовий тик, заснований на тому, щоб тримати себе за вухо, може вказувати на те, що вона хоче вас обдурити, або принаймні спробує не сказати до кінця правду.

Ця жінка вміє терпляче слухати та аналізувати кожне сказане вами слово. Найкращим доказом цього є те, що вона підтримує підборіддя. Це щира жінка, у неї немає причин брехати.

Мова її тіла вказує на те, що саме вона може бути брехухою. Прикривати свій рот під час розмови — це перший сигнал того, що від вас щось приховують. З усіх варіантів цей здається найочевиднішим.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень