Знаменитий кухар розповіла про секретний інгредієнт ідеальної яєчні (ФОТО)

Яєчні-бовтанки

[media=181357]Знаменита австралійська шеф-кухарка Меггі Бір (Maggie Beer) розповіла про несподіваний інгредієнт, який вона використовує для приготування яєчні-бовтанки. Інформує сайт Perth Now.

Бір починає з того, що розбиває чотири яйця в горщик і збиває їх вінчиком. Потім вона додає туди 1/3 склянки вершків і сіль. Лише після цього черга доходить до секретного інгредієнта.

Що я люблю - це використовувати апельсинову шкірку

З цими словами бере неочищений апельсин і тре його на тертці над горщиком.[media=181360]Додавати апельсинову шкірку треба відразу.

Чим довше вона в бовтанці, тим більше смаку отримаєте!

Після цього кухар ретельно перемішує вміст горщика вінчиком і виливає на розігріту сковорідку, змащену невеликим шматочком вершкового масла. Вона смажить бовтанку кілька хвилин, постійно помішуючи лопаткою, а потім подає на тості з маслом, посипавши його перцем.[media=181358]

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Олег Нечидюк

Олег Нечидюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень