Знаменитий кухар розповіла про секретний інгредієнт ідеальної яєчні (ФОТО)
Яєчні-бовтанки
[media=181357]Знаменита австралійська шеф-кухарка Меггі Бір (Maggie Beer) розповіла про несподіваний інгредієнт, який вона використовує для приготування яєчні-бовтанки. Інформує сайт Perth Now.
Бір починає з того, що розбиває чотири яйця в горщик і збиває їх вінчиком. Потім вона додає туди 1/3 склянки вершків і сіль. Лише після цього черга доходить до секретного інгредієнта.
Що я люблю - це використовувати апельсинову шкірку
З цими словами бере неочищений апельсин і тре його на тертці над горщиком.[media=181360]Додавати апельсинову шкірку треба відразу.
Чим довше вона в бовтанці, тим більше смаку отримаєте!
Після цього кухар ретельно перемішує вміст горщика вінчиком і виливає на розігріту сковорідку, змащену невеликим шматочком вершкового масла. Вона смажить бовтанку кілька хвилин, постійно помішуючи лопаткою, а потім подає на тості з маслом, посипавши його перцем.[media=181358]
Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ