Знаків ще немає: у патрульній поліції Рівного розповіли про контроль швидкості на Соборній

І коли його запровадять

Ми вже повідомляли, що відзавтра у Рівному розширять кількість ділянок, де патрульні вимірюють швидкість руху транспорту приладом TruCAM.

З 20 листопада за  швидкістю автомобілів у місті стежитимуть ще й на Соборній.

Утім, на якій саме ділянці вулиці працюватимуть поліцейські, поки невідомо. За словами речниці обласного управління патрульної поліції Оксани Юрченко, з 20-го листопада рівненські копи лише отримають право фіксувати на центральній вулиці швидкість руху автівок, утім, доки там не встановлять спеціальних знаків – ніхто цього не робитиме:

Від завтрашнього дня ми маємо право на Соборній вимірювати швидкість. Просто відзавтра ми цього ще не робитимемо – найближчим часом там з’являться знаки, які попереджатимуть про відеофіксацію, і відразу після цього ми почнемо там фіксувати порушення, які пов’язані зі швидкісним режимом.

Нагадаємо, що місця, де відстежують швидкісний режим, мають облаштовувати відповідними дорожніми знаки, які попереджають про фото- та відеофіксацію порушень.

На головному автошляху міста ці знаки комунальники повинні встановити уже найближчим часом, каже Оксана Юрченко.

Нині ж за дотриманням швидкісного режиму рівненські патрульні стежать на вулицях Київській і Дубенській – на виїздах з міста.

Загалом в області таких місць на сьогодні чотири. Крім вулиць обласного центру, це чітко визначені окремі ділянки трас Київ-Ковель-Ягодин, Устилуг-Луцьк-Рівне та Городище-Рівне-Старокостянтинів.

До слова, рівненські патрульні мають у розпорядженні 6 приладів TruCAM.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень