Знак? Байден сказав, що готовий приїхати в Україну

Знає, що немає загрози чи навпаки - провокує рф

Президент Америки Джо Байден повідомив журналістам, що готовий приїхати в Україну. Однак офіційний Вашингтон поки цього не підтверджує, наразі там розглядають інших кандидатів, які відвідають Україну. 

Чому Байден виявив готовність приїхати в Україну?

Нагадаємо, у телеграм-каналах почала з'являтися інформація, що на росії сьогодні було неспокійно. Кудись відлетіли 6 літаків з вищим керівництвом держави. Разом з тим повідомляли, що здійнявся у небо вертоліт повітряної швидкої допомоги. 

Тоді припустили, що у когось поважного погіршився стан здоров'я. 

Хто б це міг бути?

Чи не це стало причиною, яка б спонукала Байдена зробити таку заяву?

З іншого боку, сьогодні повідомляли, що на росії все більше схиляються до застосування ядерної зброї.

Можливо, Байден планує приїзд в Україну, аби продемонструвати свою підтримку нашій країні і впевнений, що поки президент Америки у Києві, атаки не буде?

Поки запитань більше, ніж відповідей. Що точно зараз відомо, те що Україна продовжує отримувати допомогу від Америки. Зокрема, до нас прибули дрони MQ-9 Reaper, які навіть потужніші, ніж Байрактар. Вони можуть змінити баланс у російсько-українській війні.

Постачання американських дронів викликало істерику у російських пропагандистів, які волають, що Сполучені Штати вступають у війну

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень