Ясно чого була істерика: показали хату росіянина, який мародерив у Бучі (ВІДЕО)

Будинок окупанта схожий на сарай або корівник

Блогер Андрій Луганський знайшов інформацію про одного з російських окупантів, який займався мародерством на Київщині. Він та інші військові виносили з будинків українців у Бучі цінні речі та трощили усе, що бачили на своєму шляху.

Тепер усі можуть подивитись, де живе такий окупант та в яких умовах сформувалася «руська душа». Хату росіянина, на прізвище Сабашников, Андрій Луганський показав у TikTok.

Виявилося, що окупант, який мародерив у Бучі, живе у селі Оймур Кабанського району в Бурятії.

 

Будинок військового виглядає ніби сарай — житло з піччю, дим з якої виходить не через трубу, а у віконце або через двері.  

Блогер був шокований, коли побачив, як виглядає житло окупанта. З першого погляду можна подумати, що на фото будинок 17 століття, проте насправді ж росіяни живуть у таких умовах і зараз.

Знімок будинку був зроблений влітку 2021 року.

Нагадаємо, у Бучі росіяни крали усе – від телевізорів до жіночої білизни. Нещодавно також стало відомо, що рашисти «приймають замовлення» у батьків та родичів. Одну з таких розмов перехопила СБУ, батько просив сина вкрасти йому воблери для риболовлі. 

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень