Візові центри змінили правила подачі документів на польську візу (ФОТО)

Під час оплати сервісного збору потрібно вказувати спосіб подачі документів

 
Як повідомляє сайт Пунктів подачі візових анкет Польщі,

з 1 вересня 2020 р., здійснюючи передоплату сервісного збору у відділеннях Кредобанку чи Ідея банку з метою здійснення реєстрації до Пункту прийому візових анкет (ППВА),
 
ви повинні чітко вказати касиру спосіб, яким ви плануєте подавати документи на візу – будете здійснювати візит до ППВА чи будете надсилати ваші документи до ППВА у форматі поштового відправлення через кур’єрську компанію «Нова Пошта».
 
Якщо під час здійснення оплати у банку ви зазначите, що будете подавати документи на візу у форматі поштового відправлення через кур’єрську компанію «Нова Пошта»,
 
ви можете одразу надсилати повний пакет документів до ППВА і вам не потрібно чекати на дзвінок з Контакт центру, так як дата та година реєстрації у таких випадках не назначається (у вас не буде можливості подати документи безпосередньо до ППВА).

 
Якщо під час здійснення оплати у банку ви зазначите, що будете подавати документи на візу безпосередньо у ППВА,
 
вам буде автоматично призначена дата та година реєстрації до ППВА і оператор Контакт центру вам зателефонує для підтвердження дати реєстрації.

Пункт подачі візових анкет у Рівному (фото Google Maps)

 

Також на сайті йдеться:

 
Спеціальна «Послуга подачі документів у форматі поштового відправлення» запроваджується візовими центрами  спільно з Посольством Республіки Польща в Києві та іншими консульствами у Харкові, Львові, Одесі, Луцьку та Вінниці.

Документи можна пересилати лише через визначені офіси «Нової Пошти».

 
У Рівному це відділення №5: м. Рівне, просп. Миру, 12

 
Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень