У банку Рівного беруть з людей зайві кошти за відкриття шенгенської візи

З таким споживач зустрівся у відділенні "Ідея Банку"

Він розповів Радіо Трек, що, окрім 500 гривень за відкриття шенгенської візи  через візовий центр, у банку з нього вимагали 110 гривень за страховку. Чоловік обурився, бо не збирався страхуватися. Та й що це за страховка - йому не пояснили. Платити додаткові гроші чоловік відмовився. Через що працівниця банку ледь не в обличчя кинула йому документи про оплату. Тож він вирішив попередити про такі неправомірні дії працівників банку інших споживачів. 

Радіо Трек теж не змогло дізнатися, що це за страховка, за яку у споживачів вимагають кошти при відкритті віз. Адже на гарячій лінії «Ідея банку» оператор Ніна повідомила, що коментарів з приводу мети страхування вони не дають:

Ми не надаємо коментарів таких. Страховка є добровільною. Він може від неї відмовитися. Але клієнт має звертатися у відділення «Ідея банку».

Залишається сподіватися, що інші споживачі, які оплачуватимуть відкриття віз в «Ідея банку», проявлятимуть більшу принциповість і наполегливість у тому, щоб відмовлятися від нав’язаних їм послуг.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень