Змінили сцену на окопи: Зірки, які захищають Україну на фронті (ФОТО)

Знаменитості, які стали на захист України

Фото: гурт "Антитіла"

Хто з українських знаменитостей змінив сцену на окопи, а оплески – на звуки канонади, далі у матеріалі. 

Макс Девізоров 

Актор Максим Девізоров, відомий за стрічками «Мирний-21» та «Перші ластівки», служить у Збройних Силах України, на Донеччині. Влітку отримав одноденну відпустку, щоб одружитися з колегою, акторкою Світланою Гордієнко.

Максим зізнається: пішов на фронт після звістки про смерть друга, актора Паші Лі, який також воював і якого окупанти розстріляли в Ірпені 6 березня 2022 року.

 

Тарас Тополя

Фронтмен гурту «Антитіла» Тарас Тополя від початку війни вступив до тероборони. Виконував завдання в Ірпені, Бучі, на Харківщині та Донбасі.

А вдома на Тараса чекають дружина (співачка Alyosha) та троє дітей.

 

Сашко Положинський 

Колишній фронтмен гурту «Тартак» співак Сашко Положинський також залишив сцену й вирушив у окопи. Спочатку пішов у тероборону, а потім – до лав Збройних Сил. Через соцмережі по можливості виходить на зв'язок зі своїми прихильниками.

Війна позначилася на творчості співака. Час від часу він записує пісні про те, що хвилює найбільше – про героїзм українських воїнів, їхню мужність і витримку.

 

Гарік Бірча

Український комедійний актор Гарік Бірча, відомий за роллю Вітальки у комедійному серіалі на телеканалі «ТЕТ», також служить у лавах тероборони.

Він встигає декламувати вірші, а ще ділиться своїми роздумами щодо майбутнього України. Він впевнений, що перемога дуже близько.

 

Женя Галич

Лідер гурту O.Torvald Женя Галич від перших днів повномасштабної війни волонтерив у Львові, бо його не брали до тероборони. 

До Збройних Сил він потрапив лише у квітні. Зараз він влаштовує благодійні концерти зі зборами для армії. 

 

Фагот

Фронтмен гурту ТНМК Олег Михайлюта також  взяв до рук зброю і став на захист України. Наразі він несе службу в батальйоні «Реванш» на південному та східному напрямках.

Коли видається вільна хвилинка, Фагот пише емоційні вірші, якими ділиться з прихильниками у соцмережі.

Також виступає з благодійними концертами на підтримку ЗСУ. 

Джерело: ТиКиїв

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень